wpfb9a308b_0f.jpg
wpc150b164.png
Creatief centrum Huizen
wp059628b6.png

Tijdens de inloopdagen kan je werken aan eigen werkstukken. Je kan gebruik maken van de gereedschappen, zo kan je op een gezellige manier creatief bezig zijn zonder dat je allerlei ( dure ) gereedschappen hoeft aan te schaffen. Ik zal geen les geven tijdens de inloopdagen en ik behandel geen nieuwe technieken maar ik ben er wel voor vragen. Tijdens de inloopdagen kan je zilverkleien, edelsmeden, chain mail jewelry  en glaskralen maken, wire wrappen en keramiek beschilderen. Binnenkort kan je sieraden maken van porselein-klei en je eigen tegeltjes-wijsheid op een tegel schilderen.. Om gebruik te kunnen maken van de gereedschappen  moet je minstens 1 workshop hebben gevolgd in de gebruikte techniek, behalve voor keramiek beschilderen, daarvoor hoef je geen workshop gevolgd te hebben, je kan zo komen binnenlopen en meedoen.

De inloop ochtend is op maandag ochtend van 9:30 tot 12:00

De inloop avond is op woensdag avond van 19:00 tot 21:30

 

Per keer € 8,50 p.p.

10 ritten kaart € 75,- niet persoonsgebonden

 

Glaskralen maken
Iedereen hard aan het werk

Regels:

-Bij de inloopdagen kan je gebruik maken van het gereedschap, de kosten zijn exclusief materiaal. Het materiaal kan gekocht worden tijdens de inloopdagen.

-Tijdens de inloopdagen wordt er geen les gegeven, er worden geen nieuwe technieken uitgelegd. Er mogen natuurlijk wel vragen gesteld worden.

- Om mee te doen aan edelsmeden tijdens de inloopdagen moet je ook een cursus edelsmeden volgen bij Arts and Crafts Huizen.

-De minimum leeftijd is 16 jaar. Jongere deelnemers mogen onder begeleiding van een volwassene meedoen, één volwassene per deelnemer onder de 16.

-Arts and Crafts creatief centrum Huizen behoud zich het recht voor tarieven en tijden van de inloopdagen te wijzigen, dit zal ruim van te voren bekend worden gemaakt en geldt niet voor de lopende 10 ritten kaarten.

- Tijdens school vakanties zijn er geen inloopdagen.

-Deelname aan inloopdagen is geheel op eigen risico.

-Op de inloopdagen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Mooie ring van zilverklei
Chain mail armband van zilver
Een keramische kerstbal beschilderen
Een spaarvarken beschilderen
Arts and Crafts creatief centrum Huizen
Wire wrappen
wpbe731989_0f.jpg
wp3a8650c3_0f.jpg
wpa1f27e0f_0f.jpg
wp0949c2e4_0f.jpg
wpebaa4e03_0f.jpg
wpc548bbb2_0f.jpg
wp08b96d41_0f.jpg